Bauerfeind Genutrain S

Bauerfeind
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De GenuTrain S kniebrace met scharnieren aan de zijkant ondersteunt het kniegewricht. Stabiliseert het kniegewricht en werkt spieractiverend.

Geschikt voor zware ondersteuning.

 

 

Meer informatie
Voorzien van geïntegreerde, ringvormige visco-elastische pelotte omsluit de patella en voorkomt kniepijn aan de voorkant van het kniegewricht. De combinatie van scharnieren en inelastische klittenbanden van de GenuTrain S geven de knie extra ondersteuning.

 


Indicaties:

Verdraaiing' van het kniegewricht

Lichte instabiliteit van de knie

Slijtage- en reumatische klachten

 

              

Maat A          

 

Maat B    

1: 38 - 41 cm

28 - 31 cm

2: 41 - 44 cm

31 - 34 cm

3: 44 - 47 cm

34 - 37 cm

4: 47 - 50 cm

37 - 40 cm

5: 50 - 53 cm

40 - 43 cm

6: 53 - 56 cm

43 - 46 cm

 

Opmerking: Geen verzendkosten

Scharnier in plaats van rust

In de GenuTrain S (S voor scharnier) geleiden de scharnieren aan de zijkant de knie tijdens de bewegingen. Zij kunnen na verwarming worden vervormd en kunnen op deze manier anatomisch worden aangepast. Het gewricht wordt aanvullend via het elastische, actieve Train-breiwerk met geïntegreerde pelotte musculair gestabiliseerd.

Ondersteunt en masseert

De geïntegreerde, elastische pelotte rond de knieschijf kan niet verschuiven. Deze helpt de bandage correct te positioneren en past zich bij elke beweging aan de hoek van het kniegewricht aan. Zo wordt voor een massage-effect gezorgd dat het omliggende spierweefsel activeert en de doorbloeding stimuleert. De medisch effectieve wisselwerking van compressie en massage van de GenuTrain S zorgt ervoor dat oedeem en bloeduitstortingen sneller verdwijnen. 

Indicaties
Gonartrose
Geringe instabiliteiten
Artritiden (b.v. reumatische artritis)

Gerelateerde Producten