Bauerfeind Lumbotrain rugbandage

Bauerfeind
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Bauerfeind Lumbotrain rugbrace is een actieve bandage voor musculaire stabilisatie van de lumbale wervelkolom LumboTrain® is een anatomisch gevormde lendebandage voor de actieve behandeling van pijnklachten, gelocaliseerd in de lage rug.

 

 

 

Meer informatie:

Lage rug bandage met verstelbare siliconen noppenpelotte. De verstelbare, visco-elastische noppenpelotte zorgt voor een optimale drukverdeling en stimuleert de doorbloeding van de lage rugspieren, waardoor de pijn vermindert, de houding verbetert en een effectieve, blijvende mobilisering wordt gerealiseerd zoals bij LumboLoc®.

Indicaties voor de Bauerfeind Lumbotrain rugbandage:

Lumbago

A-specifieke rugklachten

Discopathie

Instabiliteit van de lage rug

    

 

 

Taille omvang

 

1: 70-80 cm

 

2: 80-90 cm

 

3: 90-100 cm

 

4: 100-110 cm

 

5: 110-120 cm

 

 heren uitvoering

Klanten beoordelingOpmerking: geen verzendkosten

Werking zonder bijwerking

Vele mensen die aan chronische rugpijn lijden, grijpen regelmatig naar pijnstillers. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid. LumboTrain® heeft geen bijwerkingen. Het dragen van een LumboTrain® actieve bandage is een eenvoudige manier om rugpijn te verlichten en beweeglijker te worden.

Rugsteun

Het driedimensionale actieve breiwerk van LumboTrain® geeft houvast aan de lendenwervels. Het ademende, huidvriendelijke materiaal past zich uitstekend aan elke lichaamsvorm aan. LumboTrain® Lady is speciaal afgestemd op de vrouwelijke lichaamsvorm.